CO+CB

STUDIEROUTEKAART

LEGENDA IMPACTGEBIEDEN
OVERIGE ICONEN
verleiders & vermarkters
vernieuwers
wereld verbeteraars
verbeelders & vermakers
verdieners & ondernemers
verbinders & veranderaars
verplicht
(ook) engelstalig
LEGENDA MAAKONDERWIJS
audio
beeld
keuze
concept
digitaal
locatie
tekst
video
Studiecoaching

Om je te helpen het maximale uit je studie te halen én om ervoor te zorgen dat je tijdens je studie altijd een vast eerste aanspreekpunt, word je meteen op Niveau 1 ingedeeld in een studiecoachgroep, die wordt geleid door een studiecoach.

Het studiecoachprogramma bestaat elk blok uit twee onderdelen: een groepsbijeenkomst en een individueel gesprek. In de groepsbijeenkomst wissel je ervaringen uit met je studiecoachgroepsgenoten, bespreek je je voortgang en krijg je relevante informatie over je studieroute te horen. In het individuele gesprek bespreek je de input voor het studiecoachportfolio dat je elk blok invult en inlevert. Hierin reflecteer je op de stone (en later ook stage en/of minor) die je volgt en formuleer je ontwikkeldoelen voor het volgende blok. Daarnaast bespreek je tijdens het individuele gesprek alle voor jou relevante, studiegerelateerde zaken.

In principe houd je tijdens je hele studie dezelfde studiecoach. Bij deze persoon, die meestal ook docent is, kun je terecht voor alles wat belangrijk is voor je persoonlijk-professionele ontwikkeling. Je kunt hierbij denken aan zaken als het kiezen van de voor jou meest geschikte stones, stages of minor, of het bespreken van zaken waar je mee worstelt, zoals bijvoorbeeld uitstelgedrag. Je studiecoach zal je in veel gevallen zelf kunnen helpen, maar kan je ook doorverwijzen als er extra hulp nodig is.

De bijeenkomsten van het studiecoachprogramma staan in je rooster.

Voor vragen over studiecoaching kun je contact opnemen met:

Rian Harmsen: r.harmsen@hva.nl, studiecoachingcoördinator

Arzu Celik: a.celik1@hva.nl, studiecoaching Niveau 1 en Niveau 2

Madeleine Groenland: m.c.f.groenland@hva.nl, studiecoaching Niveau 3