CO+CB

STUDIEROUTEKAART

LEGENDA IMPACTGEBIEDEN
OVERIGE ICONEN
verleiders & vermarkters
vernieuwers
wereld verbeteraars
verbeelders & vermakers
verdieners & ondernemers
verbinders & veranderaars
verplicht
(ook) engelstalig
LEGENDA MAAKONDERWIJS
audio
beeld
keuze
concept
digitaal
locatie
tekst
video
Niveau 3
Stones: Afstudeerstone - 15 ECTS
Afstudeerstone - deeltijd

De informatie op deze pagina is onder voorbehoud van wijzigingen.

Alle studenten die Stonesonderwijs volgen, doen aan het einde van de studie de afstudeerstone. Afstuderen is de laatste stap van je opleiding en staat voor 15 ECTS. Je volgt de stone in blok 4 na het afronden van Werkplekleren N3. Daarna wordt de stone vier keer per jaar aangeboden, dus als je vertraging hebt, doe je hem in een ander blok.

Hoe gaat de afstudeerstone eruit zien?

In tien weken werk je aan een zelf geformuleerd afstudeervraagstuk. De keuze voor dit afstudeervraagstuk komt voort uit jouw persoonlijke studentjourney.

Tijdens de afstudeerstone kom je in een groep met een eigen afstudeerbegeleider. Het afstudeervraagstuk waar je aan gaat werken is vergelijkbaar met de beroepsvraagstukken waarmee je hebt gewerkt tijdens de stones. Alleen bij de afstudeerstone formuleer en bedenk je dit vraagstuk dus zelf. Je studiecoach en afstudeerbegeleider ondersteunen je hierbij. Jouw afstudeervraagstuk zal aansluiten bij de stap die je na de studie wilt gaan zetten.

Hoe bereid je je voor?

Vanuit de afstudeerstone zullen er workshops en voorlichtingen plaatsvinden. Ook zal er vanuit het studiecoachprogramma het hele jaar door begeleiding plaatsvinden omtrent het afstuderen om jou zo goed mogelijk voor te bereiden. Wel is het belangrijk dat jij er zelf voor zorgt dat je goed voorbereid bent. Bewaar je werk, feedback en reflectie dus goed. Houd alle communicatie in de gaten en blijf in gesprek met je studiecoach.

Toetsing

Deze afstudeerstone wordt getoetst in een mondeling afstudeerassessment aan de hand van de eindkwalificaties van de opleiding. Zowel je afstudeervraagstuk als je studentjourney dienen als input voor dit afstudeerassessment.

Contact

Voor meer informatie: Esther Willemsen e.m.willemsen@hva.nl