CO+CB

STUDIEROUTEKAART

LEGENDA IMPACTGEBIEDEN
OVERIGE ICONEN
verleiders & vermarkters
vernieuwers
wereld verbeteraars
verbeelders & vermakers
verdieners & ondernemers
verbinders & veranderaars
verplicht
(ook) engelstalig
LEGENDA MAAKONDERWIJS
audio
beeld
keuze
concept
digitaal
locatie
tekst
video
Niveau 2
Stones: Werkplekleren N2 - 15 ECTS
Werkplekleren N2 - deeltijd

Het mooie van een deeltijdopleiding is dat je je ook ontwikkelt buiten de opleiding. Of dat nou op je werkplek in loondienst is, als ZZP-er, of een combinatie daarvan. Bij de module Werkplekleren N2 maak je een portfolio waarin je laat zien waar je staat als media/communicatieprofessional, waar je trots op bent, waar je goed in bent en hoe je je in de toekomst wilt profileren in je loopbaan.

Om te toetsen op welk niveau je je bevindt in je ontwikkeling buiten de opleiding, wordt dit blok afgesloten met een ontwikkelassessment. Daarin presenteer je jouw ontwikkeling buiten de opleiding. Je wordt begeleid in het maken van dit portfolio in de lessen. Dit portfolio bespreek je met twee docenten (dit heet een assessment).

Doel van werkplekleren op niveau 2:

  • We kijken naar je algemene ontwikkeling: vaardigheden die op bijna elke communicatie- of mediawerkplek van toepassing zijn. Met het portfolio dat je ontwikkelt in de module toon je aan dat je je eigen ontwikkeling in beeld hebt, dat je je omgeving scant op verbeteringen in communicatie/media, dat je daarbij besef hebt van ethische dilemma’s, dat je met empathie gesprekken voert en dat je effectief kan samenwerken.
  • We kijken hoe je staat ten opzichte van het eindniveau op Niveau 3. De docenten beoordelen of je op de goede weg bent voor het aantonen van jouw ontwikkeling buiten de opleiding op niveau 3.

NB: Op niveau 3 toetsen we, naast je algemene professionele ontwikkeling, ook hoe goed je je ontwikkeld hebt als communicatie/mediaprofessional. Aan het einde van de opleiding verwachten we dus dat je communicatie- of mediawerkzaamheden hebt op eindniveau op je werk.

Sluit je werkplek nog niet aan op de opleiding? Dan is dat op N2 nog niet meteen probleem. Mocht je sommige opdrachten niet kunnen maken, dan formuleren we samen een alternatief.

Werkplekleren N2 is een verplicht onderdeel en wordt aangeboden in blok 3 en blok 4.

Vragen? Neem contact op met Thomas van Aalten t.van.aalten@hva.nl

keuze